Noi aparate la Sky Fitness

Asa cum se promisese saptamanile trecute, la Sky Fitness, sala de aerobic, fitness din Colentina, Voluntari, au fost aduse noi aparate atat pentru zona de cardio cat si pentru zona de fitness. Este vorba de 1 banda, un Ascent Trainer , un aparat pentru adductori si abductori si unul pentru tractiuni la bara si flotari la paralele, asistate. Le voi prezenta pe rand pe fiecare.

1. Banda Matrix este o banda profesionala cu un motor de 3.2 CP, viteza de alergare de 20km/h si merge inclinata pana la unghi de 15 grade. Are diverse programe prestabilite sau poate fi folosita in modul manual.

2. Ascent Trainer – un model de eliptica insa putin diferita. Poate fi inclinata pana la un unghi de 54 de grade rezultand o ardere mai mare a caloriilor.

3. Aparat pentru muschii adductori si abductori( muschi ai coapselor), 2 in 1. Avantajul este ca nu va mai trebui sa va mutati la un al doilea aparat pentru a va antrena acesti doi muschi.

4. Aparat asistat pentru tractiuni la bara si flotari la paralele. Ideal pentru cei care nu pot face aceste doua exercitii cu greutatea corpului ci doar ajutati de un partener. Cu ajutorul acestui aparat, puteti executa aceste exercitii singuri. Se seteaza greutatea de care aveti nevoie pentru a va ajuta singuri,se  aseaza genunchii pe placa acestui aparat si prin impingere cu genunchii in placa, veti reusi sa efectuati exercitiile. Pentru tractiuni are 4 prize diferite de prindere. Inlaturand placa aparatul poate fi folosit si de cei care pot efectua cu greutatea proprie a corpului.

Aceste aparate vin in completarea aparatelor de fitness si cardio deja existente in sala iar diversificarea nu se opreste aici. In viitorul apropiat vom aduce noi aparate pentru diversificarea gamei actuale. Un aparat de ridicari laterale pentru umeri ar fi urmatorul pe lista salii Sky Fitness, sala de fitness, aerobic din Voluntari, Colentina, Doamna Ghica.

matrix

Va asteptam sa probati noile aparate aduse!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s