Jiu Jitsu Brazilian la Sky Fitness

A durat putin pana am introdus acest stil de lupta, pe langa cel de aikido copii si adulti. Asa cum bine se stie, atunci cand iei aceasta decizie, in primul rand nu este vorba de materialele necesare desfasurarii acestui sport ci pe cine vei aduce ca si antrenor pentru ca profesionalismul si seriozitatea fac diferenta iar la Sky Fitness ne place sa lucram cu profesionisti.

Asadar dupa ce am reusit sa o aducem pe Ana Maria Schiopu, campioana mondiala de 5 ori la jiu jitsu brazilian si pe colegul ei Robert, am cumparat si materialele necesare desfasurarii acestui sport. Luni, 19 martie, incepand cu orele 20, vom avea deschiderea iar alaturi de cei care s- au inscris pentru cursuri, Primele 2 sedinte vor fi gratuite iar costul pentru prima luna, 12 sedinte, va fi de 100 de lei.

Vom avea ca invitati mai multi sportivi care reprezinta acest sport la concursuri si Antena Stars. Asadar, cu mic, cu mare, va asteptam luni seara la Sky Fitness, sala de fitness, aerobic, jiu jitsu brazilian din Colentina, sector 2.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s