Antrenor personal fitness

 

A trecut si Pastele si iarasi te gandesti sa mergi la sala. Nu ai facut-o atata timp iar acum esti 100% determinat. Sfatul meu, daca nu ai facut sport niciodata si chiar iti doresti rezultate, sa apelezi la un antrenor personal.

Cum iti dai seama daca ai nevoie de un antrenor personal? Pai, hai sa vedem:

  • ai nevoie de motivatie iar un antrenor va sti sa ti-o ofere si sa te sustina pentru a-ti atinge obiectivele propuse
  • este complicat sa respecti un program de antrenament? Daca ti-ai ales un antrenor personal, mai mult ca sigur ve reusi sa te tii de antrenamente
  • iti doresti sa te stii in siguranta atunci cand executi diverse exercitii? Antrenorul personal iti va explica scopul fiecarui aparat si modul de a lucra la el in conditii de siguranta. De asemenea iti va supraveghea miscarile si ti le va corecta pentru ca acel exercitiu sa fie eficient si in acelasi timp executat in conditii de siguranta.
  • Vrei ca atunci cand vii la sala sa ai eficienta maxima? Atunci nu copia antrenamentele si alimentatia altora pentru ca fiecare individ are particularitatile lui. Ceea ce a dus la pierderea a 10 kg din greutatea prietenei tale, pentru tine poate sa nu functioneze iar antrenorul va adapta totul la nevoile tale
  • Daca ai fost accidentat, de asemenea, antrenorul te poate ajuta sa te refaci mai rapid, va avea grija sa nu solicite acele zone unde ai fost sau esti accidentat.

 

Asadar, cum puteti observa, sunt cateva motive suficiente pentru a va alege atunci cand plecati la drum, un antrenor iar sfatul meu este  sa va luati unul cu experienta, asa cum am vazut la Sky Fitness, antrenorul Cristinei Pucean – Adir Florin, cea mai cunoscuta dansatoare din Romania. Pe langa pregatirea in fitness, culturism, el are si diploma de nutritionist iar pe langa antrenamente ofera si consultanta nutritionala.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s